Program

21. Mart | Četvrtak – Raul Midon

btf_raul_fbcover (1)

Čovek koji, kako je objavio “Njujork tajms”, gitaru pretvara u orkestar, a svoj glas u hor, po prvi put dolazi u Srbiju 21. marta kako bi održao concert u klubu BitefArtCafe!

Raul Midon, američki kantautor, pevač i gitarista, iako slep od rođenja, proslavio se kombinacijom virtuoznog sviranja gitare, ritma i vokalne trube( zvuk trube proizvodi sopstvenim glasom i usnama).

Karijeru je započeo kao prateći vokal velikih zvezda, kao što su: Šakira, Alehandro Sans, Hulio Iglesias, Riki Martin i Hose Felisiano. Ipak, nakon završene turneje sa Šakirom, odlucuje da je vreme da započne solo karijeru.

U zvezde ga je lansiralo gostovanje u emisiji Late Show with David Letterman , gde dobija ovacije publike koja je u neverici slusala njegov nastup. Često ga nazivaju i vanzemaljcem, jer je njegova izvedba zaista nestvarna i teška za opisati.

Tokom karije sarađivao je sa nekim od najvećih umetnika današnjice, što na albumima, što na živim nastupima: Stivi Vonder, Dzejson Mraz, India Arie, Markus Miler, Herbi Henkok, Pet Metini i Ričard Bona.

Koncert Raula Midona se smatra događajem koji muzičari i zaljubljenici u muziku NE SMEJU da propuste!

Gosti BitefArtCafea će imati jedinstvenu priliku da slušaju Raula u intimnoj atmosferi kluba, lice u lice sa ovim čudom muzike!

Promotivna cena karte: 1300 dinara/ samo u četvrtak 28.2 od 21h- 23h
Karte u pretprodaji: 1500 dinara

Rezervacija stola 3000 dinara, ili flaša oštrog pića po izboru.

Najkvalitetnije svirke
u službi dobrog provoda!

Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
BitefArtCafe

Info / reserve
063.594.294
063.594.054
011.3229.822

Web: www.bitefartcafe.rs

http://www.facebook.com/bitef

https://twitter.com/BitefArtCafe

Share Button
Postavljeno pod Program | Comments Off

Komentari

Nema komentara? :(

Ostavi komentar

Prošlo je 30 dana od postavljanja. Komentari su isključeni.