O Nama

Zimski klub BitefArtCafe

Konstanta i srž kluba Bitef Art Cafe već dvanaest godina je najbolja živa svirka u gradu.

Klub je poznat po sjajnoj atmosferi koja se iz vikenda u vikend stvara razmenom energije resident bendova i naših gostiju.

Ono što izdvaja Bitef Art Cafe od drugih klubova sa živom svirkom, su koncerti domaćih i inostranih zvezda, u potpuno drugačijem izdanju intimne klupske svirke. Nov i zanimljiv koncept kluba podrazumeva dupli program petkom, potpuno drugačiji vid provoda u vidu kombinacije stand up komedije i klabinga.

 

Summer Stage

Dobrodošli u Summer Stage!

Zimu smo proveli smišljajući kako da vaše Summer Stage iskustvo još vise poboljšamo. Rezultat kontemplacije: novi, renovirani, vizuelno I funkcionalno poboljšan klub, sve u cilju veće uživancije i luđeg provoda.
Check it out!

U grada i Kalemegdanske tvrđave nalazi se skrovište gde ste van gradske vreve preko dana, a u sred gradskih dešavanja kada padne mrak.

To je čar BitefArtCafe Summer Stage kafe/ kluba! On vam je na raspolaganju čitav dan! Verovatno nećete misliti da je to isto mesto kada se kafić, posle opuštenog dana, uživancije na suncu, odmaranja, sunčanja, surfovanja inernetom… našminka, skocka i pretvori u zanosni noćni klub!

Poput svoje zimske sestre, BitefArtCafe Summer Stage klub je centar najbolje LIVE svirke u gradu i domaćin velikih svetskih i domaćih imena jazz, soul, funk, pop muzike!

http://www.facebook.com/bitef

https://twitter.com/BitefArtCafe

Takođe na Pinterest, Tumblr i Google + društvenim mrežama