Program

Qzama quartet; Girls, Boys and Toys; Lezz go

banner-503

Četvrtak 20.7. Qzama Quartet

Sredinom juna, nakon dve godine pauze, isprašili su svirku i ispomerali nas iz mesta.
Zato pritiskamo dugme za reload i slušamo ih opet 20. jula, na istom mestu!

Qzama quartet sačinjavaju Filip Bulatović na klaviru, Luka Ignjatovic na saksofonu, Pedja Milutinović na bubnjevima i Pera Krstajić na basu.
Izvodiće njihove originalne kompozicije sa albuma “Portrait in Black and White”. Album su snimili 2014-15 godine. Pre neizbežne pauze, Qzama quartet je nastupao širom zemlje i van njenih granica. Njihovo prisustvo na jazz sceni osvežilo je i uticalo na jazz u Srbiji. Karakteristike njihove muzike su pevljive melodije uz snažam gruv i dosta nepravilnih ritmova.

Cena karte 300 dinara na ulazu.
FB event: https://www.facebook.com/events/250208868796929/

Petak 21.7. GIRLS, BOYS AND TOYS

Moćni vokali i odlična svirka su ono što vas očekuje uz GBT! Rock & house exravaganza, ali i najnoviji pop, MTV, VH1 hitovi.
Možete samo da slušate ali bolje je ako đuskate!

Subota 22.7 Lezz go

Zahvaljujući svojoj sjajnoj energiji, modernom zvuku i odličnim reakcijama publike, Lezz Go su zauzeli čvrstu poziciju kao jedan od najautentičnijih beogradskih cover bendova. Na njihovim svirkama se trenutno mogu čuti obrade EDM izvođača kao što su Avicii, Swedish House Mafia, Calvin Harris, Rudimental, Sak Noel, Example, LMFAO, Prodigy ; popularne numere modernih pop zvezda : Bruno Mars, John Newman, One Republic, Pharell Williams, Beyonce, Rihanna, Shakira, Daft Punk; kao i nešto stariji hitovi sastava poput Jamiroquai, Chemical Brothers, Bomfunk MC’s i mnogih drugih.

Postavljeno pod Program | Comments Off on Qzama quartet; Girls, Boys and Toys; Lezz go

Komentari

Nema komentara? :(

Ostavi komentar

Prošlo je 30 dana od postavljanja. Komentari su isključeni.