Program

Krcko and Lefty Beatzz | 22. jun

banner-503

Vladimir Kostadinovic “Krcko”-bubnjevi

Vladimir Kostadinovic “Krcko”-bubnjevi
Strahinja Banovic-truba
Luka Ignjatovic-alt sax
Sava Miletic-keys
Miroslav Tovirac-bass
Special guest Ivana Vukmirovic-voc

Bend Krcko & Lefty Beatzz je sastavljen zahvaljujući inspiraciji i želji Vladimira Kostadinovića da održi tradiciju hip hop, soul, funk i džez legendi. Njihov cilj je unapređenje mejnstrima i savremenog zvuka, ali pre svega pristup svim generacijama i svim ljubiteljima muzike. Njihovi aranžmani i autorske pesme su zasnovane na funk, R & B, hip-hop i jazz uticajima muzičara, kao što su: Herbie Hancock, Mike Clark, Miles Davis, Robert Glasper, Chris Dave, Jellowstone, Kings.
………………………………………………………………………………………………..
Vladimir Kostadinović je jedan od najboljih mladih evropskih bubnjara danas. Pored toga što je osvojio nagradu na takmičenju „Jimmy Woode” 2008. godine, nastupao je i snimao sa nekim od najistaknutijih svetskih muzičara današnjice.
U avgustu 2009. pozvan je da nastupi u Skotskoj sa jednim od najvecih svetskih majstora orgulja (hammond B3) Tonijem Monacom. Vladimir je iste godine osnovao i sopstveni band koji svira njegove autorske kompozicije,a u kojem sviraju Jimmy Greene-tenor sax, Danny Grissett-klavir i Matt Brewer-bass. Godine 2009, odlazi u New York u PKRS Studio Brooklyn sa svojim novim bendom i snima svoj prvi CD „COURSE OF EVENTS”.
U medjuvremenu postaje redovan clan i bubnjar Antoio Farao trija sa kojim putuje i svira kao sideman po celoj evropi.
Takodje 2016 snima svoj drugi autorski album “THE LEFT SIDE OF LIFE” na kojem se nalaze 8 originalnih Kostadinovicevih numera,a u pitanju je CD sniman uzivo na Generation Frauenfled Jazz festivalu u Svajcarskoj na kojem sviraju muzicari koji zive i rade u Njujorku.

Dobrodošli u najlepši letnji prostor
063594294 & 063594054

Postavljeno pod Program | Comments Off on Krcko and Lefty Beatzz | 22. jun

Komentari

Nema komentara? :(

Ostavi komentar

Prošlo je 30 dana od postavljanja. Komentari su isključeni.